Yhteistyön edellytykset tiiviisti

Arvostatko pitkää ja monipuolista kokemusta?
- Yli 25 vuotta videon tekijänä ja editoijana
- Yli 25 vuotta myynti- ja markkinointi- ja asiakaspalvelu kokemusta itsenäisenä yrittäjänä tai alihankkijana
- Yli 25 vuotta monipuolista valmennustyötä; esim. hyvinvointi-,  työnhaku- myynti- ja markkinointi ja yrittäjävalmennus

Sirpa Yarvensivu muuviis.fi - yrityksen perustaja
Sirpa Yarvensivu muuviis.fi - yrityksen perustaja

Koulutus, työkokemus ja harrastuneisuus

Minulla on TV- työn koulutus, monipuolinen ja pitkä (yli 15 vuotta) työhistoria YLE:n eri ajankohtaistoimituksissa videoeditoijana Tampereella Tohlopissa ja Rovaniemellä Lapin Radion TV- puolen toimituksessa. 
Lisäksi minulla on musiikillinen koulutus, josta on merkittävää hyötyä musiikkien valinnoissa, videon rytmissä ja tunnelman luomisessa.  Katso sivun alta CV

Viimeisenä YLE - vuonna 2011, toimitin alueuutisia, toimin Lapin Radion reportterina ja uutiskuvaajana, sekä tein YLE:n verkkoon juttuja toimittamistani radio tai tv - uutisista Lapin alueelta. Sen jälkeen päätin ryhtyä yrittäjäksi.

Aluksi tein videoita pääasiassa omiin tarpeisiin myynnin, markkinoinnin ja valmennuksen ammattilaisena. Nyt teen itsenäisesti tai alihankintana töitä yhteisöille, organisaatoille, yrityksille ja näkyville persoonille. 

Kuvausassarina toimii puolisoni, jota kamera rakastaa. Lisää meistä voit lukea ja katsoa Muuviis- tiimi sivuilta

Dmitry Yarvensivu videokuvaaja, sporttinen miesmalli
Dmitry Yarvensivu videokuvaaja, sporttinen miesmalli

NÄKEMYS

Nopeatempoinen työ YLE:n uutis-ja dokumenttitoimituksissa on opettanut hahmottamaan sisällön tavoitteet ja tekemään nopeasti päätöksiä. 

En kuluta videontilaajan kallista aikaa lukemattomilla palavereilla, vaan kokemuksen tuoma näkemys ja mitä alussa sovitaan se myös tehdään. Projektin aikana vuorovaikutus pelaa aktiivisesti puolin ja toisin. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Saat minulta myös halutessasi ideoita sisältöön ja valaisen vaihtoehtoja, jotta löytyy yhteinen näkemys sisällöllisistä tavoitteista, tyylistä ja tunnelmista. 
Esim. jos on kyseessa useiden videoiden koulutusvideopaketti, luon halutessanne kuvausten jälkeen "mallivideon" joka näyttää suuntaviivat millaisia videoita on tulossa ennen kuin videot editoidaan, jotta tilaajana voit hyväksyä "koulutusvideoiden brändin" tyylin ja tehokeinot. Sen jälkeen luottamus on entistä vahvempi molemmin puolin.  

VAHVUUTENI

Vuosikymmenten kokemus luo perustan videon sisällön suunnittelulle. Lisäksi saan palautetta siitä, että videosta tuli parempi, kukin materiaali antoi odottaa. 

Videoeditointi on harvoin efektien kanssa kikkailua, vaan jotain aivan muuta. Tarvitaan
 kykyä omaksua kuvattu materiaali, 
tarkkaa silmää, rytmitajua ja draaman kaaren tuntemusta sekä poltetta yllättää videolla katsoja,  jotta videosta tulee voittoisa tai toimiva.  Näiden osa-alueiden avulla luon kohdeyleisöä puhuttelevan videon mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. 

ERITYISOSAAMINEN

Luon LISÄARVOA pitkällisen kokemuksen myötä tulleella erityisammattitaidolla, kuten videossa esiintyvien henkilöiden esiintymisen ohjaaminen ja uutismaisen tehokas toiminta.  Monipuolinen ja pitkäaikainen esiintymiskokemus vahvistavaa haluttua sanomaa ja pienentää budjettikustannuksia, mikä on olennainen voima palvelulleni

Työ Lapin Radion toimituksessa antaa Sirpalle eväät lisänäkökulmien luomiseen. Haastattelen videon tueksi mm. itse yrittäjää, asiakkaita, työntekijöitä tai muita tahoja, jotta yrityksen mielikuva katsojalle kirkastuisi, mikäli se nähdään sisällön kannalta tärkeäksi. 

Kielitaitoakin löytyy, puhun sujuvasti englantia ja tiimin assari Dmitry puhuu lisäksi äidinkielenään venäjää.

Kuuntele uusin 03.2021 voice-over spiikkaukseni videosta

Kun etsit tekijää videotuotantoon tai videoiden tukemaa sisällöntuotantoa vaikkapa some- kanaville, ota yhteyttä, niin jutellaan mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä!