Yhteistyön edellytykset tiiviisti

Arvostatko pitkää ja monipuolista kokemusta?
- Yli 25 vuotta videon tekijänä ja editoijana
- Yli 25 vuotta myynti- ja markkinointi- ja asiakaspalvelu kokemusta itsenäisenä yrittäjänä tai alihankkijana
- Yli 25 vuotta monipuolista valmennustyötä; esim. hyvinvointi-,  työnhaku- myynti- ja markkinointi ja yrittäjävalmennus

Sirpa Yarvensivu muuviis.fi - yrityksen perustaja
Sirpa Yarvensivu muuviis.fi - yrityksen perustaja

Koulutus, työkokemus ja harrastuneisuus

Minulla on TV- työn koulutus, monipuolinen työhistoria YLE:n eri ajankohtaistoimituksissa videoeditoijana Tampereella Tohlopissa ja Rovaniemellä Lapin Radion TV- puolen toimituksessa. 
Lisäksi minulla on musiikillinen koulutus, josta on merkittävää hyötyä musiikkien valinnoissa, videon rytmissä ja tunnelman luomisessa.  

YLE - Olen tehnyt vaikiovirassa 14 vuotta ja vuoden freelancerina töitä.  Ensimmäiset vuodet tein pääasiassa videoeditointiprojekteja. YLE - urani loppupuolella toimitin alueuutisia, toimin Lapin Radion reportterina ja uutiskuvaajana, sekä tein YLE:n verkkoon juttuja toimittamistani radio tai tv - uutisista Lapin alueelta. Sen jälkeen päätin ryhtyä yrittäjäksi.

Aluksi tein videoita pääasiassa omiin tarpeisiin myynnin, markkinoinnin ja valmennuksen ammattilaisena. Nyt teen itsenäisesti tai alihankintana töitä yhteisöille, organisaatoille, yrityksille ja näkyville persoonille. 

Kuvausassarina toimii puolisoni, jota kamera rakastaa. Lisää meistä voit lukea ja katsoa Muuviis- tiimi sivuilta

Dmitry Yarvensivu videokuvaaja, sporttinen miesmalli
Dmitry Yarvensivu videokuvaaja, sporttinen miesmalli

Kun etsit tekijää videotuotantoon tai videoiden tukemaa sisällöntuotantoa vaikkapa some- kanaville, ota yhteyttä, niin jutellaan mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä!