KATSO SIRPAN VIDEO ENSIN!

Haasteen tavoiteena on 30 päivässä luoda MYYNTIKANAVA palvelullesi tai hittituotteellesi. 


MIKÄ ON MYYNTIKANAVA?

  • Myyntikanava on ostosprosessi, joka johdattaa potentiaalisen asiakkaasi haluamallasi tavalla ostamaan sitä mitä haluat myydä. 
  • Myyntikanava on parhaimmillaan parempi, kuin kukaan myyjistäsi ikinä voi olla! Sillä on aina PARAS asenne ja se EI VÄSY!
  • Asiakas ei voi eksyä myyntikanavassa, toisin kuin tämänkaltaisen normiverkkosivun valikkoviidakossa, sillä myyntikanava on reitti, jossa ei voi kääntyä oikelle tai vasemmalle. Matka on joko perille tai alkuun.
  • Lisäksi tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostunut asiakas kokee, että hän sai hyvää palvelua ja kerrassaan loistavalla hinnalla sen, mitä sinä myyt. 
  • Sinun ei tarvitse todellisuudessa antaa alennuksia, sillä opit hinnottelemaan viisaalla ja koukuttavalla tavalla sen, mitä haluat myydä. 
  • Myyntikanava myy puolestasi 24/7 väsymättä, jotta sinullakin on aikaa hieman hengähtää
  • Myyntikanava on nopeasti muokattavissa, etkä tarvitse koodareita, harvoin edes designereita tai mainostoimistoa. 
  • Myyntikanava voi olla TÄYSIN automaattinen prosessi, jos myyt digitaalista palvelua. 
  • Tämä sivu EI ole myyntikanava, ja siksi me haluamme ohjata sinut pois tältä perinteiseltä sivultamme, niin voit sinäkin tehdä!
  • Myyntikanavan voi rakentaa myös sellainen yrittäjä tai suoramyyjä, jonka asiakas ei osta suoraan myyjältä, vaan myyjän emoyhtiöltä, tuottajalta tai muulta palvelun tarjoajalta. 


Miten valmennus käytännössä etenee?

1. Se on haaste, joten tavoitteena on saada myyntikanavasi valmiiksi 30 päivässä.
2. Saat 30 päivän ajan ohjausta videoiden, tehtävien ja LIVE - valmennusten kautta FB - ryhmissä. Toinen niistä on kansainvälinen ryhmä ja toinen, jota me johdamme, suomalaisille haasteeseen liittyneille.

3. Jokaiselle arkipäivälle on video(t) ja tehtävät, jotka tulee tehdä täydellä sydämellä! Haluathan myyntikanavastasi myyvän ja valmistuvan!

4. Voit tehdä tehtävät silloin kuin itse näet parhaaksi, ne tulevat päivittäin ovat jäsensivuille, jonne sinulle on salasanasi ja sähköpostisi avulla pysyvä pääsyoikeus, myös haasteen jälkeen.

5. Jokainen päivä täydentää edellistä, joten tehtävät tulee tehdä järjestyksessä. Jos sinulle kasaantuu tekemättömiä tehtäviä, jotka rakentavat luonnollisella tavalla kanavaasi, saatat tuntea itsesi ylikuormittuneeksi. Sitä me emme halua, et myös sinä!

6. Saat FB - ryhmissä vertaistukea ja lisäohjausta (LIVE - ohjevideot yms.) olemalla aktiivinen. Esitä tarvittaessa kysymyksiä, jos jokin asia askarruttaa.

7. Jos et itse ehdi rakentaa, tai halua tehdä joitain osia myyntikanavastasi, ne kannattaa teettää muilla. Esim. Sirpa ja Dmitry voivat tehdä niitä, tai jos sinulla on jo sellaisia tekijöitä omasta takaa, niin käytä heitä.

Lue lisää haasteesta TÄÄLTÄ ja liity mukaan!