Kuntavaalikampanjahinnat 2021

Videonäkyvyys ja vakuuttava esiintyminen ovat tänä päivänä tie kunnanvaltuustoon.
Äänestäjäsi haluavat nähdä ja kuulla sinun sanomasi, videoilla teet sen aidosti. 


Videoeditointipaketti,  997€ / 3 videota + Lisäetu videokuvauksesta kts. alempaa. Tarjous on voimassa 31.5 saakka.

Lähetä Sirpalle 3 yhtenäistä videoklippiä, (esim. puhe, webinaaripätkä, videosanoma, haastattelu tms. ) sähköisesti.  Editoin ne katsojaystävälliseksi ja nostan videoidesi tasoa julkaisukelpoiseksi. 


Sisältö:

Luon ja editoin personoidun alku-ja loppuintron, joita käytetään kaikissa kolmessa videoissa alussa ja lopussa. Korjaan mahdolliset puheosuudet, jos teet niissä virheitä, etteivät epäonnistuneet lauseet jää videoon. 

Lisään videon nimen ja puhujan/esiintyjän nimen ja tittelin ja haluamasi sloganit.

Äänestysnumerosi voidaan liittää alkuun ja loppuun tai se voi näkyä koko videon ajan.

Etsin sopivat laadukkaat ja teostovapaat musiikit tukemaan sanomaasi.

Lähettämäsi videoklippien kesto 1-7 minuuttia. Voit lähettää eri aiheita yhteensä 3, joista syntyvät ne 3 eri videoita.  

Jos et ole tottunut esiintymään videoissa, tai tekemään selfievideoita,  suosittelemme sinua valitsemaan "opi esiintymään videoissa" - valmennus tarjoushintalla (97€) editointipaketin ostaneille.

Jos haluat videoihin puheesi tekstityksen, kirjoita se erilliselle tiedostolle valmiiksi, niin liitän sen videoon. Annan ohjeet siihen erikseen.

Mikäli nauhoittamasi videon aikana olevaa esitystä halutaan korjata, lyhentää muualtakin kuin alusta ja lopusta,  poistaa osia tai rajata kuvakokoa tms. siitä annetaan lisähinta nähdyn perusteella. Kolme "mokaa" /video voidaan ylläolevaan hintaan korjata. Ts. harjoittele puhumaan selkeästi ja luontevasti asiasi, älä lue paperista. 

Lisätietoja:

Hintoihin lisätään alv 24%

Video- tai editointiprojekti käynnistyy, kun paketista on maksettu 30%
Kilometrikorvaus 0,5€/km yli 10 km ajomatkan päähän.

VIDEOKUVAUS -50%  editointipaketin hankkineille:
Tulemme kuvaamaan puheesi (ne 3) paikan päälle kampanjahinnalla 197€  1. tunti ja 147€ seuraavat alkavat tunnit. 

Tuomme mukana myös teleprompterin, josta voit lukea laatimasi sanoman, näin sinun ei tarvitse opetella ulkoa sanomaasi, eikä videokuvausaika veny sovitun tuntimäärän yli. Telepromptereita käytetään mm. uutisissa ja ajankohtaisohjelmissa juontajien ja muiden esiintyjien tukena. Videon katsoja ei näe, että puhe luetaan ajastetulta tekstinäytöltä.  Tarvitsemme laatimasi sanoman tekstitiedostona etukäteen.

Normaalit tuntihinnat ilman teleprompteria ja editointipakettia 297€ 1. tunti ja 147€ seuraavat alkavat tunnit. Teleprompterin käytöstä perimme normaalisti 49e/tunti videokuvauksen yhteydessä.

Videopaketti, 3 videota, 997€ Tarjous on voimassa 31.5 saakka. Sen jälkeen 1497€ viralliseen vaalipäivään saakka. 

Vaikuta videoilla äänestäjiisi, tuo julki sanomasi selkeästi ja persoonallisesti. Voit herättää videoilla heissä tunteita ja mielikuvia, sellaisia, joista pelkkä tienvarsimainos tai lehtimainos ei voi mitenkään kertoa. Voit olla parhaimmillasi videoissa ja erottua eduksesi muista ehdokkaista. 

Sisältö:

1 videokuvaus (alle 3h)

3 editoitua videota
1  videointro ja outro 
1  teostovapaa musiikki + efektejä, Puheen teksitys videoon
Alku ja lopputekstit
Ehdokkaan ehdokasnumero ja verkkosivulinkit vaikka koko videon ajan näkyvillä
Videoiden kestot noin 20 sek, 60 sek. ja 3 minuuttia. 

Suosittelemme valitsemaan myös esiintymisvalmennuspaketin "Opi esiintymään videoissa", ennen videokuvauksia, jotta esiintyjänä olisit paremmin valmistautunut videokuvauksiin


Lisäpalvelut etuhintaan paketin lunastaneille:
1. Teleprompteri 49€/h
2. Valokuvapaketti 87€: 3 digikuvaa 
videokuvausten yhteydessä. 
3. Esiintymisvalmennuspaketti 97€
4. Kuvausmeikkaus ohjattuna Mary Kay - tuotteillamme 49€
5. Jos olet ostanut videopaketin ennen 14.5 saat etuoikeuden parin viimeisen viikon videopakettiin samaan hintaan (etusi 500€)
6. Voit myös valita videopakettiin lisäosan mediapalvelupaketeista.

997€ hintaan / paketti; verkkosivut, somekanava, webinaarit kts. alempaa 


 * * *Opi esiintymään videoissa, 97€
Tarjous voimassa 31.5.saakka*


Valmennamme sinut esiintymään videoissa persoonallisesti ja aidosti, tuomaan sanomasi selkeästi ja kiinnostavasti esille, sekä ohjaamme esiintymistäsi videokuvausten aikana. 

*Tarjoushinta videopaketin tai editointipaketin tilanneille asiakkaillemme.

Sisältö:
1. askel: Lähetä itse älypuhelimellasi kuvaamasi vaalivideosanoma digitaalisesti meille.

2. askel: Räätälöimme videoneuvottelua varten esiintymisvalmennuksen lähettämäsi videon pohjalta sinulle. 
3.askel: Videoneuvotteluvalmennus, jonka avulla voit valmistautua sopimaamme videokuvauspäivään. 
4.askel: Videokuvauksissa jatkamme esiintymisesi ohjaamista samalla kun kuvaamme eri tilanteita ja sanomaasi äänestäjille. 
 
Ethän unohda teleprompterin käytön mahdollisuutta videokuvauksissa, jotta sinun ei tarvitsisi opetella ulkoa sanomaasi eikä videokuvausaika kasva ja nosta hintaa. Säästyt paljolta jännittämiseltä ja vakuutat kuulijasi jämäkällä, etukäteen kirjoittamallasi sanomalla. 
Valmennus alkaa vähintään viikkoa ennen sovittua kuvauspäivää, jotta ehdit valmistautua ja harjoitella ohjeiden mukaan ennen kuvauksia. 


* * *

Esiintyminen videoissa - räätälöity valmennuspaketti 397€

(hinta ilman somevideopakettia)

Miten valmennus etenee?
1. askel: Kuvaa vaalivideosanomasi itse omalla älypuhelimella. Lähetä se meille sähköisesti.
2. askel: Videosi perusteella räätälöimme valmennuksen tukemaan tavoitteitasi.
3. askel: Seuraavaksi tapaamme kasvotusten videoneuvottelussa, jossa käymme esiintymisen vaiheita ja ohjaamme sinua luomaan seuraavan videon.
4. askel: Seuraava verkkotapaaminen toteutuu tekemäsi videon jälkeen. Jälleen käymme hyviä ja kohennettavia asioita läpi.
5. askel: Jonka jälkeen teet mastervideon itse ja lähetät sen meille. 
6. askel: Tapaamme videoneuvottelussa ja annamme palautteen ja todistuksen videossa esiintymisen A - ajokortin. 

7. askel: Master - videopuheesi voidaan editoida upeaksi videoiksi intron ja outron sekä musiikkien ja tekstien kera. Kts. editointipaketit. 

Lisätietoja:

Valmennus toteutetaan 10 arkipäivän kuluessa. Videotapaamiset kestävät n. 45 minuuttia / kerta. 

Hintoihin lisätään ALV 24%

Kimppavalmennus 2:lle 297€/hlö
Kysy lisää isommista ryhmävalmennuksista!

Valmennus voidaan maksaa 2 osassa; 50% ennen valmennuksen aloitusta ja loput valmennuksen päätyttyä.   * * *

Lisäetu:
Pieni ehostus häivyttää ihon epätasaisuutta ja korostaa parhaita puoliasi.
Videokuvausmeikki 49€ ohjattuna erittäin laadukkailla, Mary Kay - tuotteillamme

Meikkausohjaus tehdään ennen kuvauspäivää tuotteillamme. Sisältää kuvattavalle sopivat tuotteet ihon hoitoon ennen meikkiä ja sopivat värit ja peitevoiteet korostamaan luonnollista kauneutta.  Kuvausmeikkausohjaus soveltuu miehille ja naisille. Ehkokas;  videoilla voit vaikuttaa katsojiin, saada ääntestäjäsi liikkelle vaalipäivänä tai ennakkoon ja silottaa tietäsi läpipääsyyn! Onko sinulla varaa menettää yhtäkään ääntä? 

Sirpalta monipuolinen video- ja media palvelupaketti 2497 kuntavaaliehdokkaille
Tarjous on voimassa 12.5 saakka


Näkymällä useassa kanavassa voit hyödyntää niiden synergiaetuja. Videot, somejulkaisut ja verkkosivut toimivat saumattomasti, eivätkä jätä potentiaalisia äänestäjiäsi kylmiksi. He löytävät sinut paremmin ja kiinnostuvat sinusta, ja saat lisää uskottavuutta kampanjaasi. Vahva verkkonäkyvyys on tänä päivänä tie kunnanvaltuustoon.

Valmiit videot ( 5 kpl)

Katso yltä somevideopalvelupaketti. Lisäksi kuvaamme vaaliehdokasta toisessa tilanteessa sopimuksen mukaan. Esim. alussa tai viimeisellä viikolla. Editoimme niistä videoita, jotka julkaistaan ehdokkaan some-kanavilla (YouTube, FB) tai ne voi liittää verkkosivuille, jos sellainen on olemassa. Videoita tehdään yhteensä 5, jotka ovat kestoltaan esimerkiksi 15 - 45 sekuntia, n. 1 minuutti, n. 3 minuuttia. Tai sopimuksen mukaan, kuitenkin yksi video voi korkeintaan olla 7 minuutin mittainen. Sen lisäksi voit valita mediapakettiisi yhden alla olevista.


Verkkosivut

Luon kuntavaaleja varten verkkosivut, jonne liitämme kuvia ja videoita, joita saimme kuvaustilanteissa. Avustan sisällön rungon ja otsikoiden suunnittelussa tarvittaessa. Sinä kirjoitat sanomasi, jota vahvistetan copywriting tarkennuksilla. Annan 13 askeleen pohjan, johon voi luoda sanoman koukuttavasti ja aidosti.
Teen teknisen työn ja päivitän sivustoa sopimuksen ajan vaalituloksiin saakka. Alasivujen määrä 2. Yksi sivu voi olla blogijulkaisualusta. Teen oikoluvun teksteihin. Verkkosivu julkaistaan n. 5-10 päivässä tilauksen vastaanottamisesta.


Somemarkkinointi FB tai YouTube - kanavalla

Avaan yhden sopivan somekanavan, jos sellaista ole. Julkaisemme valitulla kanavalla tekemiämme videoita. Käytämme videokuvauksissa otettuja valokuvia tukemaan sisältöä.

Luon kohderyhmääsi sopivat mainokset budjettisi ja tarpeen mukaisesti. (Budjetti ei kuulu hintaan)

Teen oikoluennan ehdokkaan omille julkaisutekstille, joista osia jaetaan somekanavilla kuvien ja videoiden kera.  Suunnittelu/seurantapalaveri sisällöstä kerran viikossa n. 15-30 min. Sekä what´s app yhteys.

Webinaarit/Live - videot

Luon tapahtumia,  joissa ehdokkaana puhut yleisöllesi webinaareissa tai live - lähetyksissä. Hallinnoin webinaarin etenemistä, esittelen /juonnan sinut yleisöllesi ja kerään kysymykset, jotta voit webinaarien päätteksi vastata niihin. Webinaarit voidaan nauhoittaa ja jakaa sellaisinaan verkkosivullasi ja somekanavalla.
Huomaa, että webinaarialusta ei kuulu paketin hintaan, tosin pari maksutontakin vaihtoehtoa löytyy.


Lisätietoja:

Mediapaketteja on tarjolla rajoitetusti ennen vaaleja etuhinnalla. Ota yhteyttä pikaisesti, kuitenkin viimeistään 7. 5. 2021 mennessä, että ehdimme suunnitella ja tehdä kaikki valmiiksi, ennen kuin vaalihumu nousee huippuunsa.
Pidämme yhteyttä aktiivisesti esim. viikkopalaveri sovittuna ajankohtana videoneuvottelu kerran viikossa tai puhelinneuvotteluna
Hintoihin lisätään alv 24%
Paketin voi maksaa 1-3 erässä, kuitenkin niin, että projekti käynnistyy silloin kun kokonaishinnasta on maksettu 30%