PALVELUHINNASTO

palveluksessasi muuviis - tiimin vetäjät 

Sirpa & Dmitry

Sirpa Yarvensivu, valmentaja, sisällöntuottaja, yrittäjä

Dmitry Yarvensivu, esiintyvä, sporttinen valmentaja  

Muuviis - tiimi pystyy täyttämään erityisesti pienyrittäjien toiveita. 

Tarvitsetko lisää liidejä ja asiakkaita? 
Digimarkkinointipaketti räätälöidään kuukausiperusteisesti. Teemme teille kampanjan ja luomme myyntikanava - menetelmään rakentuvan systeemin, joka tuottaa lisää liidejä ja asiakasvirtaa suoraan yrityksellenne. Palveluhinnat alkaen 500 € / kk + mainosbudjettinne.  Suunnittelemme kampanjat ja teemme valmiit mainokset esimerkiksi FB - kanavallenne. 

  • Puuttuvatko videot, podcastit, kuvat, päivitykset, tarinat?

  • Mietitkö, miten olisi viisainta markkinoida netissä, ettei kovalla työllä ansaitut rahat valuisi kankkulan kaivoon?
  • Oletko turhautunut koko Online- markkinointitouhuun?
  • Oletko pettynyt siihen, ettei webbisivusi tuota sinulle mitään?
  • Loppuuko tunnit päivistä, etkä ehdi tehdä somessa päivityksiä, jotta asiakasvirtaa riittäisi?


  • Lakkaa murehtimasta! Apu on todella lähellä nyt.
  • Voimme nostaa yrityksesi näkyvyyttä ja antaa nykypäivän markkinointiin tehokkaita työkaluja ja selkeän systeemin, joilla voit saada palveluillesi jatkuvan asiakasvirran ja tuotteillesi myyntiä silloinkin kun nukut. 
  • HUOM! Kyse EI ole verkkokaupasta vaan maailmalla kulovalkean tavoin leviävästä online-systeemistä, jota jokainen pienyrittäjä voi oppia käyttämään itse tehostaakseen asiakashankintaa ja myyntiään. 

    Kuulostaako liian hyvältä? Katso lyhyt video täältä

Videoeditointi vankalla ammattitaidolla 

Oletko kerännyt videoita tai kuvia kännykkäsi täyteen? Haluasitko saada niistä videon, joka tukee yrityksesi näkyvyyttä, markkinointia, tuotteen esittelyä tai omaa esittelyäsi? 

Asiakkaan aineistoista ihastuttava ja toimiva video Sirpan toimesta alk. 290 € 


Sovitaan aineiston jakaminen ja muut olennaiset asiat ensin. Hintaan sisältyy luonnollisesti teille teostovapaa laadukas musiikki, tekstejä, valmis logonne ja tarvittaessa tekstityksen. Sirpa on pitkän linjan ammattilainen ja palkittu editoija, ja saa materiaalisi loistamaan. 


Voimme antaa takuun, että editointi nostaa minkä tahansa videokuvauksen eri tasolle. Myös musiikin valinta ja sen käyttäminen nostavat videon tasoa.

Sirpan koulutus musiikissa ja tv-työssä sekä yli 15 vuoden työ YLE:n dokumentti-, ajankohtais, urheiluohjelmien sekä inserttien ja mainosten leikkaajana luo pohjan kaikelle mitä teemme.
Sirpan erityisosaamista ovat uutismainen ytimekäs tyyli, videomateriaalien rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi ja hän osaa tehdä unohtumattomia ja tunteisiin vetoavia videoita asiakkaan omista videoista, kuvista ja materiaaleista. 
Onko sinulla jemmassa kuvattua materiaalia, mutta mietit, miten voisit tehdä niistä toimivan kokonaisuuden? 
Soitto Sirpalle, niin hoidetaan homma +358 44 349 3355. 

Videotuotantomme paketteihin kuuluu aina ammattimaisesti tehty videoleikkaus.  
HUOM! Me emme käytä automaattileikkausohjelmia, jotka laskevat aineiston tasoa. Katso tästä viimeisin video, jonka teimme treenilenkillä extemporee. Dmitry tykkää hiihtää ja Sirpa tykkää hiihtää, kuvata ja editoida, sekä etsiä juuri sopivat musat tukemaan fiilistelyä. Tässä videoissa tulee satumainen tunne Ounasvaaran metsistä, lähes epärealistinen. Hidastettu otos vaati tosin kovasti työtä, jotta saatiin se, mitä haettiin... 


Mediatuotantoa uutismaisen nopeasti

Onko kiire? Tarvitsetko apuvoimia omaan Sisällöntuotantoon? 
Yrittäjä, nyt on aika ottaa videot ja podcastit yrityksen tuotteiden ja palveluiden ja
tunnettuutesi markkinointivälineeksi. Ilman niitä, näkyvyys siirtyy naapuriyrittäjälle, jolla homma on hanskassa.

Tästä pääset kuulemaan Sirpan podcast - sarjaa "365 salaisuutta"!

Kutsu meidät tekemään lanseerauksestasi unohtumattomat videot, yritystapahtumista haastatteluja tai asiakashaastatteluja vahvistamaan someuskottavuutta

Teemme juttuja virkistyspäivistä, yritysuutisia, promoja, historiikkejä ja muuta yritykseesi näkyvyyteen ja asiakashankintaan liittyviä mediasisältöä. Teemme teille valmiin suunnitelman ennen kuin homma käynnistyy, erityisesti kun teemme yhteistyötä kanssanne ensimmäistä kertaa.  

Kuvauskeikka alk. 177 € 1. tunti
Sovithan meidät ajoissa, kiitos!

Tarvitsetko esiintyjää?
Tarvitsetko esiintyjää?

Videoiden spiikkaus tai tekstitys suomeksi, venäjäksi, englanniksi

Dmitry puhuu äidinkielenään venäjää.  Hänen pehmeä ja selkeä ääni miellyttää vaativimpaakin makua. Pieni aksentti suomeksi tai englanniksi voi olla hyvä tehokeino. Sirpan radioääni muuntuu uutismaisen asiallisesta tarvittaessa eloisaksi tai jopa lapsekkaaksi. 
Hinnat alk. 79 € / speakki Pidemmät projektit sovitaan erikseen. 
Kuuntele ja katso Dmitryn esiintymistä venäjäksi täältä.

Sovimme projektien hinnat ennen kuin aloitamme, joten budjetti pitää. 
Antamiimme hintoihin lisätään alv 24%

Valmiit videopakettimme on suunniteltu erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin ja budjetille

Aitous ja "reality"rehellisyys  on ydin kaikissa videoissamme. Tehdessämme reality - videoita vältämme käyttämästä kuvapankkivideoita tai -kuvia, KOSKA SELLAISTEN LUOMA MIELIKUVA EI HERÄTÄ ASIAKKAISSA SITOUTUMISTA. AITO YRITTÄJÄ PUHUMASSA PALVELUISTAAN TOIMII USEIMMITEN PARHAITEN!

Kuvaamme ja editoimme videon kuvauksissa syntyneistä tilanteista ja niitä voimme täydentää yrittäjän logoilla, kuvilla, puheella, yrityksen visioilla, missioilla yms. Kuvaukset tehdään esimerkiksi yrittäjän tiloissa tai hänen valitsemassaan sopivassa paikassa.
 

Meillä videot sisältävät muutakin kuin kauniita kuvia tai musiikkia. Meidän mielestämme ihmiset, jotka myös puhuvat ovat olennainen osa videon sisältöä.  Se on eräänlainen punainen lanka meille ja näkyy kaikissa videoissamme.  Emme kangistu muistakaan suunnitelmista, tärkeintä on tehdä videoita, jotka innostavat ja tuovat iloa katsojallekin. 

Suunnittelupalaverin yhteydessä valitaan tilanteeseen sopiva paketti. Saat myös tarkan palvelukuvauksen sisältöineen tilaamastasi paketista olipa se sitten kokoa S, M, L tai XL

Saat tarkat palvelukuvaukset videotuotantopaketeistamme, kun ryhdymme suunnittelemaan videotasi. Soita ja kysy lisää!