PALVELUHINNASTO

palveluksessasi muuviis - tiimin vetäjät 

Sirpa & Dmitry

Sirpa Yarvensivu, videoeditointi ja -kuvaus, ohjaaja ja valmentaja, sisällöntuottaja, yrittäjä

Dmitry Yarvensivu, esiintyvä, sporttinen valmentaja, videokuvaus, editointi ja muut tuotannon aputyöt  

Muuviis.fi on videoita tekevä yritys, jonka vahvuutena ovat Sirpan yli 30 vuoden työkokemus alalla, josta YLE:n eri toimituksissa yli 15 vuotta. Dmitryn kyky eläytyä kuvauksissa esiintyjänä niin suomeksi, venäjäksi kuin englanniksi. Meillä on myös kokemusta myynnista ja markkinoinnista yli 25 vuotta.  

Yritys syntyi Sirpan halusta jatkaa videoiden tekemistä ja erityisesti videoeditointia, joita hän oli tehnyt YLEn eri toimituksissa yli 15 vuotta. Kun häntä pyydettiin valmentamaan yrittäjiä ja työhönhakijoita, asiakkaita tuli niin paljon, ettei kevytyrittäjänä kannattanut enää toimia. Silloin syntyi muuviis.fi, realityvideoita ja aitoja ihmisiä kuvaava nopea videotuotanto yksikkö pienyrittäjien tarpeisiin. 25 vuoden kokemus valmentamisesta ja kouluttamisesta, sekä myynnistä ja markkinoinnista loivat vankan pohjan yrityksen toiminnalle. 


Kuvaatko mielelläsi itse, mutta koet, että editointi on liian aikaa viepää ja hankalaa? 

Anna Sirpan editoida videoklipit ja valokuvat upeaksi kokonaisuudeksi. Näin voit nostaa videoidesi tasoa 100% tai enemmän. 

Millaisen videon haluaisit kertomaan palveluistasi tai tuotteistasi. 

Palveluesittely - video

Tiesitkö, että videot nostavat ostotehoa jopa 60% pelkkään kuvaan verrattuna? Tehdään videot tuotteistasi ja/tai palveluistasi, niin pääset nauttimaan kassan kilahduksista tiuhempaan tahtiin ja asiakkaasi tuntevat vetoa ostaa palvelut juuri sinulta!

Katso täältä kuinka Jari tekee sen!

Mitä haluat kertoa videossasi, jotta asiakkaasi luottaisivat sinuun?

Yrittäjätarina - video

Haluatko erottua alasi muista ammattilaisista? Katso asiakkaita suoraan silmiin ja puhu heille videossa, jossa sinä tai työntekijäsi esiintyvät. Katsojien luottamus humahtaa kattoon ja luppoajan peukalon pyöritys lakkaa.

Katso täältä kuinka Matti tekee sen! 

Videoeditointi vankalla ammattitaidolla 

Oletko kerännyt videoita tai kuvia kännykkäsi täyteen? Haluasitko saada niistä videon, joka tukee yrityksesi näkyvyyttä, markkinointia, tuotteen esittelyä tai omaa esittelyäsi? 

Asiakkaan aineistoista ihastuttava ja toimiva video Sirpan toimesta alk. 297 € 


Sovitaan aineiston jakaminen ja muut olennaiset asiat ensin. Hintaan sisältyy luonnollisesti teille teostovapaa laadukas musiikki, tekstejä, valmis logonne ja tarvittaessa tekstityksen. Sirpa on pitkän linjan ammattilainen ja palkittu editoija ja saa materiaalisi loistamaan. 


Voimme antaa takuun, että editointi, Sirpan musiikkivalinnat, introt, outrot ja muut efektit nostavat minkä tahansa materiaalin eri tasolle. 

Sirpan koulutus musiikissa ja tv-työssä sekä yli 15 vuoden työ YLE:n dokumentti-, ajankohtais, urheiluohjelmien sekä inserttien ja mainosten leikkaajana luo pohjan kaikelle mitä teemme.
Sirpan erityisosaamista ovat uutismainen ytimekäs tyyli, videomateriaalien rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi ja hän osaa tehdä unohtumattomia ja tunteisiin vetoavia videoita asiakkaan omista videoista, kuvista ja materiaaleista. 

Onko sinulla jemmassa kuvattua materiaalia, mutta mietit, miten voisit tehdä niistä toimivan kokonaisuuden? 

Soitto Sirpalle, niin hoidetaan homma +358 44 349 3355. 

Videotuotantomme paketteihin kuuluu aina ammattimaisesti tehty videoeditointi.  Katso tästä video, jonka teimme treenilenkillä extemporee. Dmitry tykkää hiihtää ja Sirpa tykkää hiihtää, kuvata ja editoida, sekä etsiä juuri sopivat musat tukemaan fiilistelyä. Tässä videoissa tulee satumainen tunne Ounasvaaran metsistä, lähes epärealistinen. Hidastettu otos vaati tosin kovasti työtä, jotta saatiin se, mitä haettiin... 


Tarvitsetko esiintyjää?
Tarvitsetko esiintyjää?

Videoiden spiikkaus tai tekstitys suomeksi, venäjäksi, englanniksi

Dmitry puhuu äidinkielenään venäjää.  Hänen pehmeä ja selkeä ääni miellyttää vaativimpaakin makua. Pieni aksentti suomeksi tai englanniksi voi olla hyvä tehokeino. Sirpan radioääni muuntuu uutismaisen asiallisesta tarvittaessa eloisaksi tai jopa lapsekkaaksi. 
Hinnat alk. 79 € / speakki Pidemmät projektit sovitaan erikseen. 
Kuuntele ja katso Dmitryn esiintymistä venäjäksi täältä.

Sovimme projektien hinnat ennen kuin aloitamme, joten budjetti pitää. 
Antamiimme hintoihin lisätään alv 24%

Valmiit videopakettimme on suunniteltu erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin ja budjetille

Aitous ja "reality"rehellisyys  on ydin kaikissa videoissamme. Tehdessämme reality - videoita vältämme käyttämästä kuvapankkivideoita tai -kuvia, KOSKA SELLAISTEN LUOMA MIELIKUVA EI HERÄTÄ ASIAKKAISSA SITOUTUMISTA. AITO YRITTÄJÄ PUHUMASSA PALVELUISTAAN TOIMII USEIMMITEN PARHAITEN!

Kuvaamme ja editoimme videon kuvauksissa syntyneistä tilanteista ja niitä voimme täydentää yrittäjän logoilla, kuvilla, puheella, yrityksen visioilla, missioilla yms. Kuvaukset tehdään esimerkiksi yrittäjän tiloissa tai hänen valitsemassaan sopivassa paikassa.
 

Meillä videot sisältävät muutakin kuin kauniita kuvia tai musiikkia. Meidän mielestämme ihmiset, jotka myös puhuvat ovat olennainen osa videon sisältöä.  Se on eräänlainen punainen lanka meille ja näkyy kaikissa videoissamme.  Emme kangistu muistakaan suunnitelmista, tärkeintä on tehdä videoita, jotka innostavat ja tuovat iloa katsojallekin. 

Suunnittelupalaverin yhteydessä valitaan tilanteeseen sopiva paketti. Saat myös tarkan palvelukuvauksen sisältöineen tilaamastasi paketista olipa se sitten kokoa S, M, L tai XL

Saat tarkat palvelukuvaukset videotuotantopaketeistamme, kun ryhdymme suunnittelemaan videotasi. Soita ja kysy lisää!