PALVELUHINNAT

palveluksessasi muuviis - tiimin vetäjät 

Sirpa & Dmitry

Sirpa Yarvensivu, videoeditointi ja -kuvaus, ohjaaja ja valmentaja, sisällöntuottaja, yrittäjä

Dmitry Yarvensivu, esiintyvä, sporttinen valmentaja, videokuvaus, editointi ja muut tuotannon aputyöt  

Muuviis.fi on videoita tekevä yritys, jonka vahvuutena ovat Sirpan yli 30 vuoden työkokemus alalla, josta YLE:n eri toimituksissa yli 15 vuotta. Dmitryn kyky eläytyä kuvauksissa esiintyjänä niin suomeksi, venäjäksi kuin englanniksi. Meillä on myös kokemusta myynnista ja markkinoinnista yli 25 vuotta.  

Yritys syntyi Sirpan halusta jatkaa videoiden tekemistä ja erityisesti videoeditointia, joita hän oli tehnyt YLEn eri toimituksissa yli 15 vuotta. Kun häntä pyydettiin valmentamaan yrittäjiä ja työhönhakijoita, asiakkaita tuli niin paljon, ettei kevytyrittäjänä kannattanut enää toimia. Silloin syntyi muuviis.fi, realityvideoita ja aitoja ihmisiä kuvaava nopea videotuotantoyksikkö pienyrittäjien tarpeisiin. 25 vuoden kokemus valmentamisesta ja kouluttamisesta, sekä myynnistä ja markkinoinnista loivat monipuolisen ja vankan pohjan yrityksen toiminnalle. 


Kuvaatko mielelläsi itse, mutta koet, että editointi on liian aikaa viepää ja hankalaa? 

Anna Sirpan editoida videoklipit ja valokuvat upeaksi kokonaisuudeksi. Näin voit nostaa videoidesi tasoa 100% tai enemmän. 

Millaisen videon haluaisit kertomaan palveluistasi tai tuotteistasi. 

Palveluesittely - video

Tiesitkö, että videot nostavat ostotehoa jopa 60% pelkkään kuvaan verrattuna? Tehdään videot tuotteistasi ja/tai palveluistasi, niin pääset nauttimaan kassan kilahduksista tiuhempaan tahtiin ja asiakkaasi tuntevat vetoa ostaa palvelut juuri sinulta!

Katso täältä kuinka Jari tekee sen!

Mitä haluat kertoa videossasi, jotta asiakkaasi luottaisivat sinuun?

Yrittäjätarina - video

Haluatko erottua alasi muista ammattilaisista? Katso asiakkaita suoraan silmiin ja puhu heille videossa, jossa sinä tai työntekijäsi esiintyvät. Katsojien luottamus humahtaa kattoon ja luppoajan peukalon pyöritys lakkaa.

Katso täältä kuinka Matti tekee sen! 

Videoeditointi vankalla ammattitaidolla 

Oletko kerännyt videoita tai kuvia kännykkäsi täyteen? Haluasitko saada niistä videoita, jotka tukevat yrityksesi näkyvyyttä, markkinointia, tuotteen esittelyä tai omaa esittelyäsi? 

Asiakkaan aineistoista ihastuttava ja toimiva video Sirpan toimesta alk. 397 € + alv


Sovitaan aineiston jakaminen ja muut olennaiset asiat ensin. Hintaan sisältyy luonnollisesti teille teostovapaa laadukas musiikki, tekstejä, valmis logonne ja tarvittaessa tekstityksen. Sirpa on pitkän linjan ammattilainen ja palkittu editoija ja saa materiaalisi loistamaan. 


Voimme antaa takuun, että editointi, Sirpan musiikkivalinnat, introt, outrot ja muut efektit nostavat minkä tahansa materiaalin eri tasolle. 

Sirpan koulutus musiikissa ja tv-työssä sekä yli 15 vuoden työ YLE:n dokumentti-, ajankohtais, urheiluohjelmien sekä inserttien ja mainosten leikkaajana luo pohjan kaikelle mitä teemme.
Sirpan erityisosaamista ovat uutismainen ytimekäs tyyli, videomateriaalien rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi ja hän osaa tehdä unohtumattomia ja tunteisiin vetoavia videoita asiakkaan omista videoista, kuvista ja materiaaleista. 

Onko sinulla jemmassa kuvattua materiaalia, mutta mietit, miten voisit tehdä niistä toimivan kokonaisuuden? Soitto Sirpalle, niin hoidetaan homma +358 44 349 3355. 


Videotuotantomme paketteihin kuuluu aina ammattimaisesti tehty videoeditointi.  Katso tästä video, jonka teimme treenilenkillä. Dmitry tykkää hiihtää ja Sirpa tykkää hiihtää, kuvata ja editoida, sekä etsiä juuri sopivat musat tukemaan fiilistelyä. Tässä videoissa tulee satumainen tunne Ounasvaaran metsistä, lähes epärealistinen. Hidastettu otos vaati tosin kovasti työtä, jotta saatiin se, mitä haettiin... 


Videoiden spiikkaus tai tekstitys suomeksi, venäjäksi & englanniksi

Tarvitsetko esiintyjää?
Tarvitsetko esiintyjää?

Dmitry puhuu äidinkielenään venäjää.  Hänen pehmeä ja selkeä ääni miellyttää vaativimpaakin makua. Pieni aksentti suomeksi tai englanniksi voi olla hyvä tehokeino. Sirpan radioääni muuntuu uutismaisen asiallisesta tarvittaessa eloisaksi tai jopa lapsekkaaksi. 

Hinnat alk. 79 € / alkava minuutti. Pidemmät projektit sovitaan erikseen. 

Sovimme projektien hinnat ennen kuin aloitamme, joten budjetti pitää. 
Antamiimme hintoihin lisätään alv 24%

Valmiit videopakettimme on suunniteltu erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin ja budjetille

 
Kuvaamme ja editoimme videon kuvauksissa syntyneistä tilanteista tai tilaajan kuvista/videoklipeistä, äänipätkistä.  Videoon lisätään logot, lisäkuvat, musiikki, sloganit yms. Kuvaukset tehdään esimerkiksi yrittäjän tiloissa tai hänen valitsemassaan sopivassa paikassa.
 

Soita meille, siitä se alkaa!