Videotuotannon hinnoista 

Muuviis tekee tarinallisia realityvideoita erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin. Meillä on myös valmiiksi hinnoiteltuja paketteja, ne löytyvät tämän sivun alareunasta.  Videopaketteja voidaan räätälöidä S-M-L-XL sisältökokonaisuuksin tilanteen ja tarpeen mukaan. Pakettihinnat alkaen 200 € alv0 

Videotuotantoa uutismaisen nopeasti

Onko kiire? Tapahtuuko tänään vai huomenna? Meillä homma käynnistyy heti. Toisaalta, kun tiedossasi on aikataulu, niin videon tekeminen kannattaa sopia etukäteen. 
Tarvitsetko apuvoimia omaan videotuotantoon?

Kutsu meidät tekemään sukujuhlista unohtumattomat videot, yritystapahtumista ja virkistyspäivistä uutisia, promoja, historiikkejä.

Yrittäjä, nyt on aika ottaa videot yrityksen tuotteiden ja palveluiden ja tunnettuutesi markkinointivälineeksi.

Työnhakija, haluatko ammattimaisesti tehdyn  video-cv:n, jolla erotut muista hakijoista eduksesi? 
Varaa meidät ajoissa, sillä kellossa on vain 24 tuntia  
Kuvauskeikka alk. 120 € 1. tunti
Katso täältä valmiit pakettimme tai suunnitellaan teille juuri sopiva kokonaisuus. 

Videoleikkaus vankalla ammattitaidolla

Voimme antaa takuun, että editointi nostaa minkä tahansa videokuvauksen eri tasolle. Myös musiikin valinta ja sen käyttäminen nostavat videon tasoa.

Sirpan koulutus musiikissa ja tv- tv-työssä sekä yli 15 vuoden työ YLE:n dokumentti-, ajankohtais, urheiluohjelmien sekä inserttien ja mainosten leikkaajana luo pohjan kaikelle mitä teemme.  Lisäksi hän on tehnyt runsaasti omakustanteisia videoita yli viisi vuotta. 

Sirpan erityisosaamista ovat uutismainen ytimekäs tyyli, videon sisällön rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi ja  hän osaa tehdä unohtumattomia ja tunteisiin vetoavia videoita asiakkaan omista videoista, kuvista ja materiaaleista.

Onko sinulla jemmassa kuvattua materiaalia, mutta mietit, miten voisit tehdä niistä toimivan kokonaisuuden?

Soitto Sirpalle, niin hoidetaan homma.
Videotuotantomme paketteihin kuuluu aina ammattimaisesti tehty videoleikkaus. 
Asiakkaan aineistoista videon leikkaus Sirpan toimesta alk. 3 tuntia 290 €. Pidemmät projektit sovitaan erikseen. 
HUOM! Me emme käytä automaattileikkausohjelmia, jotka yleensä laskevat aineiston tasoa. 

Käsikirjoitus ja videon ohjaus

Loppuuko mielikuvitus, haluatko apua videoidesi suunnitteluun? Meiltä sitä saa. Täyden palvelun videopaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset onnistuneen videosi luomiseen. Käsikirjoituksen suunnittelu alkaa vastaamalla muutamiin kysymyksiin ja yhteisellä suunnitelupalaverilla.
Soita ja jutellaan face to face tai skypessä. Siitä se lähtee!
Suunnittelu kuuluu valmiiksi hinnoteltuihin videopaketteihimme.  Jos kuitenkin haluat ensimmäisen palaverin lisäksi lisätukea, tai haluat meidän tekevän teille suunnitelman omaan videoosi, 1-2 tunnin suunnittelu- ja ideariihi kanssamme alk. 90€

Sovimme videoprojektien hinnat ennen kuin aloitamme, joten budjetti pitää.  Antamiimme hintoihin lisätään alv 24%

Valmiit videopakettimme on suunniteltu erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin ja budjetille

Aitous ja realityrehellisyys  on ydin kaikissa videoissamme. Tehdessämme reality - videoita emme käytä kuvapankkivideoita tai -kuvia. Kuvaamme ja editoimme videon kuvauksissa syntyneistä tilanteista ja niitä voimme täydentää yrittäjän logoilla, kuvilla, puheella, yrityksen visioilla, missioilla yms. Kuvaukset tehdään monesti yrittäjän tiloissa tai hänen valitsemassaan sopivassa paikassa. 

Meillä videot sisältävät muutakin kuin kauniita kuvia tai musiikkia. Meidän mielestämme ihmiset, jotka myös puhuvat ovat olennainen osa videon sisältöä.  Se on eräänlainen punainen lanka meille ja näkyy kaikissa videoissamme.  Emme kangistu muistakaan suunnitelmista, tärkeintä on tehdä videoita, jotka innostavat ja tuovat iloa katsojallekin. 

Suunnittelupalaverin yhteydessä valitaan tilanteeseen sopiva paketti. Saat myös tarkan palvelukuvauksen sisältöineen tilaamastasi paketista olipa se sitten kokoa S, M, L tai XL

Saat tarkat palvelukuvaukset videotuotantopaketeistamme, kun ryhdymme suunnittelemaan videotasi. Soita ja kysy lisää!