PALVELUHINNASTO

Muuviis - tiimi pystyy täyttämään erityisesti pienyrittäjien toiveita. 

Tarvitsetko lisää liidejä ja asiakkaita? 
Digimarkkinointipaketti räätälöidään kuukausiperusteisesti. Teemme teille kampanjan ja luomme systeemin, joka tuottaa lisää liidejä ja asiakasvirtaa suoraan yrityksellenne. Palveluhinnat alkaen 500 € / kk + mainosbudjettinne.  Suunnittelemme kampanjat ja teemme valmiit mainokset esimerkiksi FB - kanavallenne. 

Mitä haluat oppia digimarkkinoinnista?

Liity maksuttomaan FB - ryhmään, jossa annamme vinkkejä ja ohjeita, järjestämme webinaareja ja valmennusta. Löydät ryhmän facebookista nimellä  ASIAKASBUUMI

Videoeditointi vankalla ammattitaidolla 

Oletko kerännyt videoita tai kuvia kännykkäsi täyteen? Haluasitko saada niistä videon, joka tukee yrityksesi näkyvyyttä, markkinointia, tuotteen esittelyä tai omaa esittelyäsi? 

Asiakkaan aineistoista videon leikkaus Sirpan toimesta alk. 290 € 


Sovitaan aineiston jakaminen ja muut olennaiset asiat ensin. Hintaan sisältyy luonnollisesti teille teostovapaa laadukas musiikki, tekstejä, logonne ja tarvittaessa tekstityksen. Sirpa on pitkän linjan ammattilainen ja saa materiaalisi loistamaan.


Voimme antaa takuun, että editointi nostaa minkä tahansa videokuvauksen eri tasolle. Myös musiikin valinta ja sen käyttäminen nostavat videon tasoa.

Sirpan koulutus musiikissa ja tv- tv-työssä sekä yli 15 vuoden työ YLE:n dokumentti-, ajankohtais, urheiluohjelmien sekä inserttien ja mainosten leikkaajana luo pohjan kaikelle mitä teemme. Lisäksi hän on tehnyt runsaasti omakustanteisia videoita yli viisi vuotta. 
Sirpan erityisosaamista ovat uutismainen ytimekäs tyyli, videon sisällön rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi ja hän osaa tehdä unohtumattomia ja tunteisiin vetoavia videoita asiakkaan omista videoista, kuvista ja materiaaleista. 
Onko sinulla jemmassa kuvattua materiaalia, mutta mietit, miten voisit tehdä niistä toimivan kokonaisuuden? 
Soitto Sirpalle, niin hoidetaan homma +358 44 349 3355. 

Videotuotantomme paketteihin kuuluu aina ammattimaisesti tehty videoleikkaus.  
HUOM! Me emme käytä automaattileikkausohjelmia, jotka laskevat aineiston tasoa. 

Mediatuotantoa uutismaisen nopeasti

Onko kiire? Tarvitsetko apuvoimia omaan Sisällöntuotantoon? 
Yrittäjä, nyt on aika ottaa videot ja podcastit yrityksen tuotteiden ja palveluiden ja
tunnettuutesi markkinointivälineeksi. Ilman niitä, näkyvyys siirtyy naapuriyrittäjälle, jolla homma on hanskassa.

Kutsu meidät tekemään lanseerauksestasi unohtumattomat videot, yritystapahtumista haastatteluja tai asiakashaastatteluja vahvistamaan someuskottavuutta. Teemme juttuja virkistyspäivistä, yritysuutisia, promoja, historiikkejä ja muuta yritykseesi näkyvyyteen ja asiakashankintaan liittyviä mediasisältöä.

 Teemme teille valmiin suunnitelman ennen kuin homma käynnistyy, erityisesti kun teemme yhteistyötä kanssanne ensimmäistä kertaa.  
Kuvauskeikka alk. 177 € 1. tunti
Sovithan meidät ajoissa, kiitos!

Tarvitsetko esiintyjää?
Tarvitsetko esiintyjää?

Videoiden spiikkaus tai tekstitys suomeksi, venäjäksi, englanniksi

Dmitry puhuu äidinkielenään venäjää.  Hänen pehmeä ja selkeä ääni miellyttää vaativimpaakin makua. Pieni aksentti suomeksi tai englanniksi voi olla hyvä tehokeino. Sirpan radioääni muuntuu uutismaisen asiallisesta tarvittaessa eloisaksi tai jopa lapsekkaaksi. 
Hinnat alk. 79 € / speakki Pidemmät projektit sovitaan erikseen. 
Kuuntele ja katso Dmitryn esiintymistä venäjäksi täältä.

Sovimme projektien hinnat ennen kuin aloitamme, joten budjetti pitää. 
Antamiimme hintoihin lisätään alv 24%

Valmiit videopakettimme on suunniteltu erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin ja budjetille

Aitous ja realityrehellisyys  on ydin kaikissa videoissamme. Tehdessämme reality - videoita emme käytä kuvapankkivideoita tai -kuvia. Kuvaamme ja editoimme videon kuvauksissa syntyneistä tilanteista ja niitä voimme täydentää yrittäjän logoilla, kuvilla, puheella, yrityksen visioilla, missioilla yms. Kuvaukset tehdään monesti yrittäjän tiloissa tai hänen valitsemassaan sopivassa paikassa. 

Meillä videot sisältävät muutakin kuin kauniita kuvia tai musiikkia. Meidän mielestämme ihmiset, jotka myös puhuvat ovat olennainen osa videon sisältöä.  Se on eräänlainen punainen lanka meille ja näkyy kaikissa videoissamme.  Emme kangistu muistakaan suunnitelmista, tärkeintä on tehdä videoita, jotka innostavat ja tuovat iloa katsojallekin. 

Suunnittelupalaverin yhteydessä valitaan tilanteeseen sopiva paketti. Saat myös tarkan palvelukuvauksen sisältöineen tilaamastasi paketista olipa se sitten kokoa S, M, L tai XL

Saat tarkat palvelukuvaukset videotuotantopaketeistamme, kun ryhdymme suunnittelemaan videotasi. Soita ja kysy lisää!