Muuviis - tiimi 
Olemme ahkeria ammattilaisia ja lupsakoita lappilaisia

Asiakkaamme ovat organisaatioita, pienyrittäjiä, yhdistyksiä tai näkyviä persoonia

 Jo pikkutyttönä kuvasin taskukamerallani ja opiskelin valokuvausta.  Lukiossa teimme kaitafilmin, jonka jälkeen pääsin opiskelemaan lisää media saloja. 

HUOM!Jos asiallasi on kiire, (esim. kun tarjouspyyntö pitää olla teillä alle 7 vuorokaudessa), soita suoraan Sirpalle + 358 44 349 3355. Tavoitat parhaiten klo 9-17 arkisin.

Sirpa; puhuva videontekijä, ohjaaja ja valmentaja        


Rakastan videoiden tekemistä ja erityisesti editointiprosessia. 

 Jo pikkutyttönä kuvasin taskukamerallani ja opiskelin valokuvausta. Lukiossa teimme kaitafilmin, jonka jälkeen pääsin opiskelemaan lisää median saloja. 

Tieni media-alalle eteni opiskelun päätteeksi Lapin Radion ensimmäiseksi filmi- ja videoleikkaajaksi. Myöhemmin toimin myös kuvaajana ja radion uutistoimituksessa uutisankkurina ja reportterina. 

Aiemmin olin ujo ja hiljainen, markkinointityö opetti puhumaan ja Lapin Radion reportterina ja uutisankkurina, hommaan tuli myös ammattimainen ote. Nyt puhetta riittää ihan tarpeeksi. ;)

  • Minulla on kokemusta erilaisten videoiden tekemisestä yli 25 vuotta.  YLE:n uutis-ja ajankohtaisohjelmien hektinen tahti on opettanut minua toimimaan nopeasti ja tehokkaasti. Koulutin toisinaan ihmisiä videoleikkauksen saloihin ja tuuraamaan minua äitiyslomien ajan. 
  • Innostuin myös monenlaisten tuotteiden markkinoinnista. Kiersin yli 15 vuotta ympäri Suomea kouluttamassa ja valmentamassa ihmisiä suoramarkkinoinnin saloihin.
  • Teen nykyään videoita melkein joka päivä ihan huviksenikin. Nautimme suunnattomasti maalla touhuamisesta. Kotisivuillamme olevat taustakuvat ovat kotikylältäni Jaatilasta.  
  • Viimeisin villitykseni ovat podcastit. Ihmekös tuo, kun myyntityö on opettanut puhumaan. Työ Lapin Radion uutistoimituksessa vaati myös sitä, mitä reportterilta tarvitaan, selkeäsanaisuutta. 

Dmitry;  sporttinen, esiintyvä spiikkeri ja kuvaus ja editointi-assari, sekä teknisten laitteiden hellävarainen roudari

Muutin vanhempieni kanssa Venäjältä sukujuurillemme Suomeen 1995. Merimiehenä ja hitsarina en viihtynyt vaan innostuin myynnistä ja markkinoinnista. Tapasin Sirpan, kun hän oli vetämässä innostavaa markkinointikoulutusta.  Siitä yhteistyö alkoi ja hän kutsui minut tulkiksi ja bodyguardiksi Kiovaan. Pian sen jälkeen muutin Lahdesta Rovaniemelle ja aloimme tehdä yhdessä monia asioita, erityisesti videoita. 

  • Videon tekeminen sujuu kuvaustilanteessa siten, että minä hoidan kuvauskalustoa ja tarvittaessa esiinnyn. Sirpa suunnittelee, ohjaa ja kuvaa. Käännän asiakkaiden toiveiden mukaan tekstit tai puhun videoissa venäjäksi. Voimme tehdä kaikki videot kolmella kielellä ( fi, ru, eng).
  • Tykkään kalastaa Kemijoella ja kuntoilla Ounasvaaran upeilla lenkkipoluilla. Vapaa-ajallakin tulkkaan mielelläni ja soittelen kitaraa tai pianoa. Vaimo sanoo, että olen syntynyt maajussiksi.
  • Podcastien tekeminen tuntuu omalta hommalta ja kuvaaminen on alkanut luistaa vaimon mukaan toisinaan jopa paremmin kuin häneltä. Joten olen saanut ylennyksen kuvaajaksi. 

Tykkäämme rentoutua Jaatilassa, uida, saunoa ja kalastella. 

Dmitry haluaa tehdä itse videonsa omalle YouTube - kanavalle. Hän halusi oppia, kuinka kuvata paremmin omaa tekemistä. Parin tunnin sparrauksella hän oppi ottamaan monipuolisia kuvia omista treeneistään.  Leikkaaminen ei ole vielä hanskassa, mutta sekin oppitunti on tulossa. Joten Sirpa leikkasi Dmitryn Iphone 5:lla kuvatusta matskusta toimivan videon.
Voit katsoa sen täältä.

Henkilökohtainen sparraus on erittäin tehokas ja nopea tapa oppia tekemään omista videoista parempia. Toisaalta saat Sirpan vinkit kuinka voisit nostaa videosi seuraavalle tasolle. Olisiko tämä sinulle sopiva tapa?

Soita Sirpalle ja varaa sparrausaika + 358 44 349 3355
Hinnaston löydät palvelusivulta. 

Pikkasen kuvia meistä ja lempipaikoistamme