VIDEOKOULU MUUVIIS.FI 

TUTUSTUMISETU UUSILLE VALMENNETTAVILLE!

Lähetä minulle tekemäsi/kuvaamasi video, jonka olet kenties jo julkaissut jollain some-kanavalla, tai harkitset julkaisemista. Annan sinulle 3 vinkkiä, miten nostat videosi tasoa. Saat ohjauksen videoneuvottelussa. Videon voit laittaa esim. google driven kautta, tai jos sinulla on jo jokin some - kanava, niin linkki riittää.  Tämä ohjaus on sinulle maksuton tutustumisetu. 

Haluatko nostaa videontekemisen tasoasi?

Osallistu videokouluumme ja tee videoistasi parempia!

Mikä sinua videotekemisessä mietityttää? Onko kännykkäsi täynnä kuvia ja videopätkiä? Viekö videoeditointi liikaa arvokasta aikaasi?  Mietitkö, missä kanavassa ja miten voisit nostaa näkyvyyttäsi, markkinoida videoiden avulla?


Opetan sinua kuvaamaan paremmin, esiintymään itse videossa, editoimaan ja julkaisemaan videosi toivomallasi kanavalla. Voit oppia itse tekemään laadukkaita videoita. Esim. tuotevideo, somevideo, video-cv, yrityksesi esittely, kertomaan tarinasi asiakkaille, tekemään markkinointivideoita vaikka asiakkaidesi suositteluja apuna käyttäen, valmennusvideot tiimillesi, koulutusvideot, yrityksen lanseeraukseen tai uuden tuotteen lanseerauksiin liittyviä videoita. Millaisia videoita haluat tehdä?


Muutamassa tunnissa pääset alkuun

 1. Oletko pohtinut youtube - kanavan avaamista? 
 2. Onko sinulla älypuhelin käytössä?
 3. Onko sinulla jo ideoita, millaisia videoita haluaisit tehdä?
 4. Haluatko oppia tekemaan omat video- cv:t ja erottua videollasi muista työpaikan hakijoista?
 5. Tarvitsetko teknisiä vinkkejä tai konkreettisia neuvoja kuinka sunnitella somevideo, kuvata se, editoida oikein, maustaa videot sopivalla musiikilla ja fiiliksellä, jotta video toimisi katsojan silmissä niin hyvin, että he haluavat ostaa sinulta tai valita sinut?

Jos vastaat joihinkin kysymyksiin kyllä, videokoulumme on sinua varten.


Henkilökohtaista sparrausta ja ohjausta tekemiisi videoihin.

 1. Oletko jo kuvannut tai editoinut videoita someen?
 2. Haluaisit tehdä heti hyviä videoita, mutta et tiedä miten voisit kehittyä?
 3. Onko sinulla materiaalia valmiina, mutta et tiedä miten saisit siitä toimivan kokonaisuuden?
 4. Haluatko itse kuvata verkkokauppaasi videoita ja tarvitset ammattilaisen vinkit ja tuen parempaan tulokseen?
 5. Haluatko henkilökohtaisesti päästä nopeasti videonteossa seuraavalle tasolle?

  Tämä vaihtoehto on sinua varten. Tehdään yhdessä unelmavideosi valmiiksi saakka.

Soita Sirpalle, kysyminen ei maksa mitään! +358 44 349 3355

Valmennuksen sisältö tukee tavoitteitasi, joten henkilökohtainen sparraus on juuri sinulle ja toiminnallesi suunniteltu. Mitkä kolme videoa haluat ensiksi tehdä?

VIDEOKOULUMME VALMENNUKSEN SISÄLTÖÄ

Valmennuksessa opit erilaisia keinoja kuvata videoita budjetillesi sopivilla työkaluilla. Hyvällä älypuhelimella tai tabletilla pääset hyvin vauhtiin.

Videon sisällön rakentaminen alkaa tekemistäsi tavoitteista. MItä haluat videollasi kertoa ja ketä koskettaa?

Videon kuvaamisen niksit, kuten esimerkiksi erilaiset kuvakoot, kuvaamisen kultaiset tunnit, tai lisävalot tuovat elävyyttä ja syvyyttä videoihisi. 

Opetan sinua editoimaan videosi siisteiksi kokonaisuuksiksi, mikäli haluat myös oppia editoinnin.  Luonnollisesti opit tekstittämään videosi, spiikkaamaan tarvittaessa ja lisäämään tekstejä sekä valitsemaan toimivan äänimaailman tehosteiden ja musiikin avulla. 

Annan myös vinkkejä, millaisia työkaluja voisit hankkia ja mistä, jotta videosi entisestään voisivat olla laadukkaampia.

 
Esiintymisevalmennuksemme avulla opit itse esiintymään persoonallisella tavalla omissa videoissasi, mikäli haluat markkinoida vaikkapa itseäsi, yritystäsi ja sen palveluja tai tehdä opetusvideoita. 

Haluatko oppia videomarkkinoinnin keinoja ja käyttää eri kanavia viestisi perille saamiseksi?

Kun sinulla on älypuhelin, jossa on kohtuullisen hyvä kamera ja nettiyhteys, pääset jo alkuun.  Tietokone/läppäri helpottaa editointityötä. 


Nykyään yli 80 % kaikesta verkkoon ladatusta materiaalista on videoita. Markkinoinnin kannalta, niillä on kaikkein korkein ROI. Lisäksi videoidesi avulla voit viihdyttää, sitouttaa asiakkaitasi ja välittää viestisi tunteisiin vaikuttamalla niin, että se muistetaan ja jaetaan.

Henkilökohtainen videovalmennus tuo sinulle varmuutta

Jokainen valmennustunti vahvistaa osaamistasi. Saat henkilökohtaista sparrausta videoista, joita olet tehnyt ja annan sinulle videotehtäviä, jotta voisit entisestään nostaa tasoasi ja edistää liiketoimintaasi tai muita tavoitteita, joita videoillasi haluat saavuttaa. Henkilökohtainen valmennus nopeuttaa ja tehostaa oppimistasi ja saat uutta iloa tehdä videoita itse.