VIDEOKOULU MUUVIIS.FI 

Haluatko nostaa videontekemisen tasoasi?

Tule videokouluumme ja tee videostasi parempia!

Mikä sinua videotekemisessä mietityttää? Onko kännykkäsi täynnä kuvia ja vidoita, mutta et osaa oikein julkaista niitä, jotta yrityksesi / toimintasi näkyvyys voisi nousta? Mietitkö, miten voisit markkinoida somessa videoiden avulla?


Opetamme sinua kuvaamaan, esiintymään videossa, editoimaan ja julkaisemaan itse tavoitteidesi mukaisesti esimerkiksi seuraavanlaisia videoita:

tuotevideo, somevideo, video-cv, yrityksesi esittely, kertomaan tarinasi asiakkaille, tekemään markkinointivideoita vaikka asiakkaidesi suositteluja apuna käyttäen, valmennusvideot tiimillesi yms.


Tilaa viikottainen videopostimme ja YouTube -kanavamme. Ne on suunnattu videoharrastajille, joita kiinnostaa tehdä itse videoita ja nostaa omaa tasoa videontekijänä. 
Laita viesti suoraan meille: muuviis.info@gmail.com

Muutamassa illassa videontekijäksi

 1. Oletko pohtinut youtube - kanavan avaamista? 
 2. Onko sinulla älypuhelin käytössä?
 3. Onko sinulla jo ideoita, millaisia videoita haluaisit tehdä?
 4. Haluatko oppia tekemaan omat video- cv:t ja erottua videollasi muista työpaikan hakijoista?
 5. Tarvitsetko teknisiä vinkkejä tai konkreettisia neuvoja kuinka sunnitella somevideo, kuvata se, editoida oikein, maustaa videot sopivalla musiikilla ja fiiliksellä, jotta video toimisi katsojan silmissä niin hyvin, että he haluavat ostaa sinulta tai valita sinut?

Jos vastaat joihinkin kysymyksiin kyllä, videokoulumme on sinua varten.


Henkilökohtaista sparrausta  ja ohjausta tekemiisi videoihin.

 1. Oletko jo kuvannut tai editoinut videoita someen?
 2. Haluaisit tehdä heti hyviä videoita, mutta et tiedä miten voisit kehittyä?
 3. Onko sinulla materiaalia valmiina, mutta et tiedä miten saisit siitä toimivan kokonaisuuden?
 4. Haluatko itse kuvata verkkokauppaasi videoita ja tarvitset ammattilaisen vinkit ja tuen parempaan tulokseen?
 5. Et halua odottaa kurssin alkamiseen tai oppia kursseillamme, vaan haluat henkilökohtaisesti päästä nopeasti videonteossa seuraavalle tasolle.

  Tämä vaihtoehto on sinua varten. Tehdään yhdessä unelmavideosi valmiiksi saakka.

Soita meille ja sovitaan sparrausaika! +358 44 349 3355

Rakennamme videokoulun valmennusosioita osallistujien tarpeiden mukaan, joten toivoisimme, että kertoisit meille, mihin asioihin haluat meidän erityisesti kiinnittävän huomioita valmennuksessasi. 

3 kuukauden videovalmennusohjelma sisältää viikottaisen koulutuspaketin ( yhteensä 12), jossa jokaisessa on myös sinulle videotehtävä. Toteutat videon omien tarpeidesi mukaan ja saat siihen henkilökohtaisen sparrauksen mikä videossa on hyvää ja missä voisit toimia paremmin.  Kurssin kokonaishinta 279 € tai 99 € / kk. ( alv 24%)
Valmennuksen jälkeen olet selkeästi nostanut tasoasi videontekijänä, ostaa tehdä laadukkaita videoita ja alat tykätä videoiden tekemisestä. Lisäksi tiedät miten voit julkaista videoita eri kanavilla ja kuinka voit markkinoida videoita tai opettaa videoiden avulla. Löydät lisää aiheita tehdä videoita.

Videokoulumme kurssit sopivat erityisesti yrittäjille, kevytyrittäjille, palvelualalla toimiville pienyrityksille,  suoramyyjille tai verkostomarkkinoijille. Myös videoharrastajat saavat uutta potkua tekemiseensä.  
Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset suoraan Sirpalle puhelimitse 044-349 3355 

VIDEOKOULUMME KURSSIEN SISÄLTÖÄ

Videokoulumme kurssiellamme opit erilaisia keinoja kuvata videoita ammattimaisesti budjetillesi sopivilla työkaluilla. Opetamme sinua editoimaan videosi siisteiksi kokonaisuuksiksi, joihin saat luotua selkeitä sisältöjä, jotka toimivat ja myös viihdyttävät. Luonnollisesti opit tekstittämään viedosi, spiikkaamaan ja lisäämään tekstejä sekä valitsemaan toimivan äänimaailman tehosteiden ja musiikin avulla.
Annamme myös vinkkejä, millaisia työkaluja voisit hankkia ja mistä, jotta videosi entisestään voisivat olla laadukkaampia.
 
Esiintymisevalmennuksemme avulla opit itse esiintymään omissa videoissasi, mikäli haluat markkinoida vaikkapa yritystäsi ja sen palveluja tai tekemään opetusvideoita. 

Eikä se tähän jää, tietenkin opit videomarkkinoinnin keinoja ja käyttämään eri kanavia viestisi perille saamiseksi. 

Aloitusvaatimus kursseillemme on älypuhelin, jossa on kohtuullisen hyvä kamera ja nettiyhteys.  Tietokone helpottaa editoimista. 


Nykyään yli 80 % kaikesta verkkoon ladatusta materiaalista on videoita. Markkinoinnin kannalta, niillä on kaikkein korkein ROI. Lisäksi videoidesi avulla voit viihdyttää, sitouttaa asiakkaitasi ja välittää viestisi tunteisiin vaikuttamalla niin, että se muistetaan ja jaetaan.

Henkilökohtainen videovalmennus tuo sinulle varmuutta

Osallistu kurssillemme, opi ammattilaisten ohjeilla ja vahvista osaamistasi. Saat myös henkiläkohtaista sparrausta videoista, joita olet tehnyt, jotta voisit entisestään nostaa tasoasi. Tule oppimaan ja nauttimaan videon tekemisestä kursseillamme.