Nyt voit ratkaista erilaiset video - ongelmat toimimalla henkilökohtaisen

valmentajan kanssa 

jotta voisit siivittää toimintasi lentoon, myitpä mitä tahansa

Pyöriikö mielessäsi videot ja niiden itse tekeminen?

 1. Olet tehnyt jo videoita ja pohtinut kuka voisi auttaa ja opettaa sinua?
 2. Et tunne osaavasi riittävän hyvin - siksi et tee niitä lainkaan
 3. Ajanpuute estää uuden oppimisen
 4. Sinua hävettää tai jännittää oma esiintyminen videoissa
 5. Et tiedä miten aloittaa, muuta olet tajunnut, kuinka videot olisivat tehokkaita työkaluja toimintasi tueksi
 6. Haluat oppia tekemään itse, sillä toimintasi tarvitsee paljon erilaisia videoita

Tarraa nyt Sirpan apuun!

Voin opettaa sinua kuvaamaan paremmin, esiintymään itse videossa, editoimaan ja julkaisemaan videosi toivomallasi kanavalla. Ohjata sinua melkein missä tahansa videoihin liittyvissä ongelmissa.

Voit valmennuksessani oppia itse tekemään laadukkaita videoita toimintasi / myyntisi tueksi.

Voisimme tehdä esim. tuotevideoita, somevideoita, video-cv:n tai yrittäjäesittelyssä kertomaan tarinasi asiakkaille, yrityksesi esittelyn,  tekemään markkinointivideoita tuotteistasi tai vaikkapa asiakkaidesi suositteluja apuna käyttäen. 

Voit oppia tekemään toimivia valmennusvideota tiimillesi, koulutusvideota palveluista tai tuotteista. Miltä kuulostaisi yrityksesi tai uuden tuotteen lanseerauksiin liittyviä videoita.

Millaisia videoita haluat tehdä?

Oletko jo pidemmällä videoiden tekijänä, mutta etsit sopivaa yhteistyökumppania antamaan ulkopuolista näkökulmaa ja tukea?  

Videovalmentajasi Sirpa Yarvensivu: "Olen sinua varten, kun olet valmennettavissa"
Videovalmentajasi Sirpa Yarvensivu: "Olen sinua varten, kun olet valmennettavissa"

Uskon ja tiedän, että voin auttaa sinua! Yli 30 vuoden kokemukseni videoiden tekemistä ei vain harrastuspohjalta vaan ammatikseni, sekä viime vuodet yrityksessäni on takuuna sille, että tulet saamaan tuloksia.

Eikä tässä kaikki, olen myös toiminut aktiivisesti myynnin ja markkinoinnin tekijänä usealle yritykselle yli 20 vuoden ajan. Toki videot ja myynti ovat kulkeneet osin limittäin urapolullani.  Joten saat minulta myös konkreettista apua markkinointiponnisteluihisi.

MITEN ALOITAMME?

Jos et ole vielä varma, kuinka voisimme toimia yhdessä ja olenko oikea valmentaja sinulle, saanen ehdottaa paria pientä palvelustani ensin?

HALUATKO NOSTAA VIDEOIDESI TASOA?

Lähetä minulle tekemäsi/kuvaamasi video (1-5 min), jonka olet kenties jo julkaissut jollain some-kanavalla, tai harkitset julkaisemista. Annan sinulle MAKSUTTA 3 vinkkiä, miten nostat videosi tasoa.
Liitä videosta linkki viestikentään
 Jos et koskaan ole tehnyt yhtään videoita, niin paina nyt REC älypuhelimestasi ja sano minulle se! 

HALUATKO NOSTAA VIDEOESIINTYMISEN TASOASI?

Lähetä minulle 2-3 minuutin mittainen video ajatuksistasi ja aiheista, joilla haluat vaikuttaa katsojaasi. Jos olet tehnyt sen jo, niin lähetä se. Tai tee minua varten oma yhtenäinen ottosi, jossa kerrot itse videossa esiintyen. 

Annan sinulle MAKSUTTA 3 vinkkiä, miten nostat esiintymisen tasoa videoissasi.
Tee video älypuhelimellasi, äläkä leikkaa siitä lainkaan.  


Lähetä videosi esim. google driven kautta, tai jos sinulla on jo jokin some - kanava, niin linkki siihen riittää.


Odotan innolla videotasi. Älä ole turhan kriittinen, täydellisiä videoita ei ole olemassa. 
Kun olen saanut videosi, sovin sinun kanssasi verkkopalaverin ajankohdan, jossa saat vinkit

Hieman minusta valmentajanasi

Jo pikkutyttönä sain kameran ja koulussa kävin valokuvauskurssin. Lukiossa esiinnyin yhteisessä videoprojektissa ja parikymppisenä pääsin YLE:n ammattiopistoon opiskelemaan TV- työn ammattilaiseksi. Sain vakituisen viran Rovaniemeltä YLE:n Lapin toimituksesta heti opiskelun jälkeen ja toimin monipuolisissa TV- työn tehtävissä, erityisesti videoeditoijana yli 14 vuotta. 
Välillä kävin kokeilemassa siipiäni myynnin ja markkinoinnin parissa ja palasin takaisin Lapin Radioon tekemään tv- ja radiojuttuja freelancerina. 2018 päätin perustaa oman videofirmani muuviis.fi. Toimin aluksi työnhakuvalmentajana ja tein asiakkaiden kanssa paljon työnhakuvideoita. Sittemmin olen keskittynyt videoiden tekemiseen asiakkailleni ja oman toimintani tueksi.


Olen opettanut ja valmentanut ensimmäiset videoeditoijat jo 1987, kun jäin äitiyslomalle. Sen jälkeen minua pyydettiin opettamaan myös oppilaitokseen editoinnnin saloja mediakurssilaisille. Nyt haluan jakaa yli 30 vuoden aikana oppimani asiat kanssasi. Lisäksi voin antaa tehokkaita vinkkejä videoidesi markkinointiin.


Katso CV ja videoesittelyni täältäMISTÄ SAIN AJATUKSEN TOIMIA HENKILÖKOHTAISENA VIDEOVALMENTAJANA?


Puolisoni on innokas some-videoiden tekijä. Katselin aikani hänen tekemistään ja tuskailujaan. Päätin antaa hänelle ensimmäisen oppitunnin, jossa kerron videokuvaamisen saloista. Seuraavana aamuna hän lähti lenkilleen soveltamaan oppimaansa. Olin hämmästynyt niistä videoklipeistä, joita hän oli ottanut. Kertalaakista hän ymmärsi miten omat treenivideot kuvataan 100%:a paremmin ja mielenkiintoisesti. 


Jos hän oli oppinut 90 minuutin opetuksen jälkeen sen, mitä näin hänen videokuvauksissa, opit sinäkin. 


Lisäksi hänen videonsa taso ei noussut 10% vaan mielestäni 100%. Sen jälkeen hän innostui todellakin käyttämään älypuhelintaan erilaisten videoiden tekemiseen. Toisen valmennuksen annoin hänelle editointissa, jonka oppiminen onkin hieman haastavampi vaihe, jos halutaan tehdä kaunista jälkeä.  Aiemmin editoin hänen videonsa, nyt hän tekee ne alusta loppuun saakka itse ja ihan lopussa kyselee, mitä voisi petrata. 


Näistä kokemuksistani syntyi ajatus, että varmasti moni muukin saisi valmennuksessani vahvuutta omien videoiden  tekemiseen. 


Omasta älypuhelimesta saa täysin riittävän videokameran useimmiten

Sinun ei tarvitse hankkia kallista kalustoa, ellet sitten myöhemmin innostu. Olen kehittänyt valmennusohjelman, joka johdattaa sinua tarkoituksenmukaisesti eteenpäin. Jokainen video, jonka teemme on aiheeltaan sellainen, jota tarvitset toiminnassasi. En rajaa sisältöä, vaan rakennetaan tarvittaessa yhdessä. Olen varma ja tiedän, että tekemällä opit nopeasti, ja pian luot videoita joita kohderyhmäsi kaipaa ja haluaa katsella. Totut nopeasti videoissa esiintymään ja puhumaan. Harjoitus tekee mestarin, ja mestaritkin harjoittelevat

Saat minut henkilökohtaiseksi videovalmentajaksesi ja olen tavattavissa helposti verkossa missä päin oletkaan tai livenäkin, jos toimit Rovaniemellä. Toimi nopeasti, sillä tämä mahdollisuus ei ole aina avoinna! Voin ottaa rajallisen määrän oppilaita kerralla. Ilmoittaudu jonoon lähettämällä minulle sähköpostia info@muuviis.fi  tai soita ja kerro viestissäsi, missä asioissa haluat kehittyä ja toivomasi ajankohta. Vastaan sinulle mielellään soittaen. 


MITEN VALMENNUKSESI ETENEE?

1. ASKEL

Lähdemme kanssasi liikkeelle, kun lähetät ensimmäisen videon (tee se yllä olevalla lomakkeella).
Jos et osaa kuin painaa älypuhelimesta video REC, niin tee se ja kuvaa jotain sinulle tärkeää asiaa parhaan kykysi mukaan. Voit myös puhua videossa jos haluat. 
Jos olet jo hieman kokenut, lähetä uusin videosi.  Jos haluat vinkkejä editointiin, niin editoi videoitasi parhaan kykysi mukaan. 

2. ASKEL
Katson videosi ja annan vinkit halumaasi aiheeseen (kuvaus, videon editointi yms.  esiintyminen)

3. ASKEL

Verkkopalaverissa keskustelemme videostasi ja saat palautteena ne 3 lupaamaani maksutonta vinkkiä nostaa videosi / esiintymisesi tasoa. 


4. ASKEL

Kun haluat jatkaa valmennuksessani, ja oppia tekemään parempia videoita toimintasi tueksi, minusta tulee henkilökohtainen videovalmentajasi. Sovimme valmennuksen 3 verkkotapaamista. 
5. ASKEL
Maksat valmennuksen sopimuksen mukaan
6. ASKEL
Pohdit, millaisen videon haluaisit tehdä ensimmäisenä kanssani vai tehdäänkö ensimmäisestä versiostasi parempi. 
7. ASKEL
Tapaamme sovitussa verkkopalaverissa ja perustuen sinun videonäytteeseen valmennan sinua luomaan seuraavan videon 
8. ASKEL
Teet sovitun videon itsenäisesti valmiiksi,  joskin voit soittaa minulle sopimuksen mukaan ennen kuin lähetät minulle valmiin videon, jos jokin asia askarruttaa videossasi.
9. ASKEL
Katson tekemäsi videon ja pohdin sopivia seuraavan askeleesi kehityskohteita
10. ASKEL
Toisessa verkkopalaverissa annan palautteen ja käymme läpi videon tilanteita, joista saat kehitysideoita ja korjausehdotuksia videoon, jotta voisit onnistuneesti julkaista sen. 
11. ASKEL 
Teet korjaukset videoosi ja lähetät sen minulle katsottavaksi.
12. ASKEL
Kolmas verkkotapaaminen ennen kuin julkaiset videon. Siihen vinkit ja myös kehitysideoita miten nostat jatkossa videoiden tasoa ja ideoita, millaisia videoita toimintasi voisi tarvita. 
13. ASKEL
Kaksi vaihtoehtoa. Jatkat itsenäisesti tehden videoitasi tai
jatkat seuraavan videon tekemistä kanssani.
Saat tarjouksen valmennuksen jatkamisesta viimeisessä verkkopalaverissamme. 
HUOMIOITA

Teet videon niillä välineillä mitä sinulla on.
Tässä vaiheessa ei satsata kalustoon, jos sinulla on älypuhelin tai tabletti. 

Verkkovalmennus kestää n. 45 min / tapaaminen (3 kpl)


TAVOITTEITA
Täydellisia videoita ei olekaan, aina voisi petrata, joten emme sellaiseen pyrikään, vaan siihen, että saat videoillasi lisää myyntiä, toimintaa, jäseniä, tai mitä ikinä tavoitteesi onkaan. Julkaiset videon verkkosivuillasi tai jollain some-kanavallasi. 

KENELLE VALMENNUS SOPII?
Jos et ole koskaan tehnyt videoita, olet oikeassa paikassa.
Jos olet jo tehnyt videoita ja haluat tulla sekä paremmaksi ja oppia uusia vinkkejä nopeasti, olet oikeassa paikassa.
Jos haluat myös nostaa omaa esiintymistäsi videoissa, olet turvallisessa paikassa. 
Jos haluat sparrausta videoiden tekemiseen, olen kiinnostunut siitäkin!
Tämä valmennus ei johda ammatilliseen pätevyyteen, joskin hyville tekijöille voin tarjota toisinaan työkeikkoja.

 

MITÄ VALMENNUS MAKSAA?

Henkilökohtainen verkkovalmennuspaketti 197€ 

Valmennuspaketti pitää sisällään 3 tuntia edellä kuvatuin (13) askelin. Valmennus on henkilökohtaista, lähtötason pohjalta videoyhteyden avulla, skype, zoom jne. 
Saat valmennusta ja ohjausta tarpeisiisi, esim. videokuvaus, henkilökohtainen esiintymisen ja editointi, sekä julkaiseminen eri somealustalle jne. 
Lähetä meille uusin video ja kerro kirjallisessa viestissäsi missä asioissa sinulla on haasteita ja mitä haluaisit kehittää, räätälöimme valmennuksesi lähtötason mukaan ja toivomistasi asioista

Haluatko ohjausta kädestä pitäen?
Voit myös saada valmennusta Rovaniemellä ja ympäristössä valitsemissasi tilanteissa, jolloin tulemme paikalle ja "ohjaamme kädestä pitäen" miten toimit.
Sopivia tapaamisia voivat olla esimerkiksi kuvaustilanteet ja/tai videon editointiprosessi, sekä videoiden julkaiseminen sopivalle some-alustalle. 
Henkilökohtaiseen tapaamiseen lisäämme 50€/h
Jos tapaamme Rovaniemen ulkopuolella (yli 10 km keskustasta), lisäämme kilometrikorvauksen 0,5€/km 
Hintoihin lisätään alv 24%

Lisäbonukset toukokuussa 2021 valmennuksen ostaneille

Valmennuksen ajan suora linja Sirpalle (arvo 97€/h)
Myyntivideon 13 askelta (arvo 29 €)
Kun teet valmennuksen päättymisen jälkeen seuraavan videon, saat palautteen, jossa annan 3 kehitysideaa (arvo 97 €)
Sisäpiiriin pääsy valmennuksen päätyttyä, valmennuksen käyneet jakavat ideoita ja saavat kuukausittain vinkkejä ja ohjeita omien videoidensa kehittämiseen. (arvo 97€/vuosi)

Ota ensimmäinen askel lähettämällä videosi minulle!100 % rahat takaisin takuu
100 % rahat takaisin takuu

Annan sinulle takuun, että edistyt valmennuksessani videon tekijänä.
Jos videosi tai esiintymisesi niissä eivät parane, saat rahasi takaisin. 

Odotan innolla videotasi. Älä ole turhan kriittinen, täydellisiä videoita ei ole olemassa.
Kun olen saanut videosi, sovin sinun kanssasi verkkopalaverin ajankohdan, jossa saat vinkit.

Odotellessasi yhteydenottoani voisit katsoa vaikka oheisen videon: Viis vinkkiä miten luot tunnelmaa videoosi.  

Muutamassa tunnissa pääset alkuun

 1. Oletko pohtinut youtube - kanavan avaamista? 
 2. Onko sinulla älypuhelin käytössä?
 3. Onko sinulla jo ideoita, millaisia videoita haluaisit tehdä?
 4. Haluatko oppia tekemaan omat video- cv:t ja erottua videollasi muista työpaikan hakijoista?
 5. Tarvitsetko teknisiä vinkkejä tai konkreettisia neuvoja kuinka sunnitella somevideo, kuvata se, editoida oikein, maustaa videot sopivalla musiikilla ja fiiliksellä, jotta video toimisi katsojan silmissä niin hyvin, että he haluavat ostaa sinulta tai valita sinut?

Jos vastaat joihinkin kysymyksiin kyllä, videokoulumme on sinua varten.


Henkilökohtaista sparrausta ja ohjausta tekemiisi videoihin.

 1. Oletko jo kuvannut tai editoinut videoita someen?
 2. Haluaisit tehdä heti hyviä videoita, mutta et tiedä miten voisit kehittyä?
 3. Onko sinulla materiaalia valmiina, mutta et tiedä miten saisit siitä toimivan kokonaisuuden?
 4. Haluatko itse kuvata verkkokauppaasi videoita ja tarvitset ammattilaisen vinkit ja tuen parempaan tulokseen?
 5. Haluatko henkilökohtaisesti päästä nopeasti videonteossa seuraavalle tasolle?

  Tämä vaihtoehto on sinua varten. Tehdään yhdessä unelmavideosi valmiiksi saakka.

Mitkä kolme videota haluat ensiksi tehdä?


Valmennuksen sisältö tukee tavoitteitasi, joten henkilökohtainen sparraus on juuri sinulle ja toiminnallesi suunniteltu. 

VIDEOKOULUMME VALMENNUKSEN SISÄLTÖÄ

Valmennuksessa opit erilaisia keinoja kuvata videoita budjetillesi sopivilla työkaluilla. Hyvällä älypuhelimella tai tabletilla pääset hyvin vauhtiin.

Videon sisällön rakentaminen alkaa tekemistäsi tavoitteista. Mitä haluat videollasi kertoa ja ketä koskettaa?

Videon kuvaamisen niksit, kuten esimerkiksi erilaiset kuvakoot, kuvaamisen kultaiset tunnit, tai lisävalot tuovat elävyyttä ja syvyyttä videoihisi. 

Opetan sinua editoimaan videosi siisteiksi kokonaisuuksiksi, mikäli haluat myös oppia editoinnin.  Luonnollisesti opit tekstittämään videosi, spiikkaamaan tarvittaessa ja lisäämään tekstejä sekä valitsemaan toimivan äänimaailman tehosteiden ja musiikin avulla. 

Annan myös vinkkejä, millaisia työkaluja voisit hankkia ja mistä, jotta videosi entisestään voisivat olla laadukkaampia.

 
Esiintymisevalmennuksemme avulla opit itse esiintymään persoonallisella tavalla omissa videoissasi, mikäli haluat markkinoida vaikkapa itseäsi, yritystäsi ja sen palveluja tai tehdä opetusvideoita. 

Haluatko oppia videomarkkinoinnin keinoja ja käyttää eri kanavia viestisi perille saamiseksi?

Kun sinulla on älypuhelin, jossa on kohtuullisen hyvä kamera ja nettiyhteys, pääset jo alkuun.  Tietokone/läppäri helpottaa editointityötä. 


Nykyään yli 80 % kaikesta verkkoon ladatusta materiaalista on videoita. Markkinoinnin kannalta, niillä on kaikkein korkein ROI. Lisäksi videoidesi avulla voit viihdyttää, sitouttaa asiakkaitasi ja välittää viestisi tunteisiin vaikuttamalla niin, että se muistetaan ja jaetaan.

Henkilökohtainen videovalmennus tuo sinulle varmuutta

Jokainen valmennustunti vahvistaa osaamistasi. Saat henkilökohtaista sparrausta videoista, joita olet tehnyt ja annan sinulle videotehtäviä, jotta voisit entisestään nostaa tasoasi ja edistää liiketoimintaasi tai muita tavoitteita, joita videoillasi haluat saavuttaa. Henkilökohtainen valmennus nopeuttaa ja tehostaa oppimistasi ja saat uutta iloa tehdä videoita itse.